Haikal Khatam Quran

>> Friday, May 14, 2010


9/5/2010 - yang lepas Haikal dengan secara rasminya dah khatam Quran untuk kali yang pertama. Lepas bincang2 dengan Wan mengikut kesesuaian masa... akhirnya pada 13/5/2010 kami dah buat sikit makan2 untuk anak2 yang mengaji bersama2 Haikal dan Aisya. Ada jugak sikit cenderamata untuk kedua2 Ustazah yang dah mengajar Haikal selama ni.... Ustazah Ha dan Ustazah Su.

Untuk makan2 tu Mak dah tempah nasi dagang dengan Kak Nah orang rumah Cik Kamal. RM180 segantang. pastu balance2 nasai tu mak bagi2 kat orang sebelah2 dan kawan2 mak jugak.


Nasi dagang


Kuah Nasi dagang ngan ikan Tongkol


Mak ngan Wan tengah sibuk membungkus


Kain batik jawa untuk Ustazah


Cenderamata yang dah siap pack.

2 comments:

Abah May 16, 2010 at 12:08 PM  

Alamak... nasi dagang K.Nah/C.Kamal... kalu tinggalkan sket sampai junung Mei basi dok?... Tahniah untuk Haikal.. Abah minta maaf Abah tidak ada bersama... Insyaallah, Abah akan balik awal Jun.

Abah May 16, 2010 at 12:32 PM  

Missing all of you is tooo much...so excited to type something sampai nak menaip pun salah.... junung Mei tu sebenarnya ujung Mei...hehehe...