15/5/2010

>> Sunday, May 16, 2010

Air kolam yang dok ada kat dalam kolam aritu.... mak suruh budak2 ni gunakan tuk siram pokok.... dah namanya pun budak.... abis basah semua simen. Dan tu lah penyebab pada apa yang jadi petang semalam.


Semalam Wan jatuh terlentang sebab tergelincir kat simen basah tu...... masa tu semua orang pun takut sebab lepas jatuh tu Wan macam tersenyap sekejap.... mungkin Wan tengah terkejut.... Wan habis basah sebab a part of badan Wan termasuk ke dalam kolam.... yang mengadap masa tu Mak, Myra dan aisya.

Lepas angkat wan tu.... wan ngadu sakit kat punggung mungkin sebab terhentak.... belakang, dan tengkuk....apa2 pun apa yang jadi tu sangat2 menakutkan budak2 semuanya tersenyap... Myra ngan Aisya tersenyap terus tak terkata apa. Cuma Mak saje yang menjerit masa tu.......

Pagi ni Wan ngan Aki dan myra dah berangkat balik ke pekan... Wan cakap nak gi berurut. Harapnya tak ada apa2lah. Amin

1 comments:

Abah May 16, 2010 at 11:47 AM  

Abah harap Wan tak apa-2. Abah minta Mak pantau sket, call Wan and check samada Wan pegi berurut ke tidak? Maklumlah kadang-2 tu bila Wan dah rasa ok sikit Wan malas nak pegi. Abah paham sangat dah. Minta Mak pantau sampai Wan pegi.