Keputusan periksa OTI 2

>> Tuesday, June 29, 2010

Keputusan periksa OTI 2 dah diterima hari Khamis lepas. Macam adik cakap.... dia dapat no 1 dengan keputusan 5A dan abang Haikal pulak dapat no 2 dengan keputusan periksanya 1A dan 5B. Tapi abang Haikal claim..... since Amirah Najlah yang dapat no 1 tu dah berpindah so.... maknanya Abang Haikal lah yang dapat nombor 1.

Detail keputusan ada kat bawah ni:


Result Abang Haikal ...... 7A dan 7B



Result Adik ....... 11A


Pagi tadi ada ceremony kat sekolah utk appreciate student yang dapat 5A
dan adik dapat sijil ni sama dengan hadiah pencil case



detail result adik


Adik dan hadiah2 yg diterima pagi tadi


Hadiah Haikal untuk dapat markah tertinggi untuk
subjek Kajian tempatan dan Pendidikan jasmani


tengah bukak hadiah


Dan.... inilah hadiah2nya.......

1 comments:

Abah June 29, 2010 at 5:09 PM  

Tahniah untuk anak-2 abah.... anak-anak abah memang perfect..
Jangan berhenti kat sini... kena teruskan usaha biar terus menerus dapat markah yag lebih baik..